Restaurant Veghel

Sinds 2018 heeft restaurant La Stancia haar deuren geopend aan de Zuidkade in Veghel. Argentijns Restaurant La Stancia opende in 1998 in Leerdam en is daar een begrip vanwege de pure Argentijnse keuken. In 2015 werd er een tweede vestiging geopend in Numansdorp. In 2018 strijkt het restaurant neer in Veghel om u te laten genieten van de pure Argentijnse keuken.

Niet zomaar een restaurant

Restaurant La Stancia in Veghel is niet zomaar een restaurant, maar een complete beleving. Het pand is van binnen en van buiten compleet vernieuwd. Gasten kunnen binnen en op het terras genieten van authentieke Argentijnse gerechten. U kunt genieten van het beste vlees uit Argentinië en alle marinades worden in eigen keuken gemaakt. Bij restaurant La Stancia in Veghel wacht de liefhebbers van sappig en mals Argentijns vlees, verse vis en overheerlijke wijnen een warme, Zuid-Amerikaanse gastvrijheid.

De lekkerste steaks en overheerlijke spareribs

De liefde voor vlees uit Argentinië is bij de eigenaar van het restaurant in Veghel met de paplepel ingegoten. Al meer dan 20 jaar is restaurant La Stancia een begrip in Leerdam en omstreken.  La Stancia wil de inwoners van Veghel en omstreken ook laten genieten van de lekkerste steaks en overheerlijke spareribs. Alle gerechten van La Stancia zijn gebaseerd op de unieke Argentijnse smaaksensatie. De chef-kok kruidt de gerechten op authentieke Argentijnse wijze, zodat deze hun speciale smaak krijgen op de houtskoolgrill. Restaurant La Stancia in Veghel wil haar gasten een bijzondere beleving bieden.

In de sfeervolle ambiance van restaurant La Stancia in Veghel zult u een onvergetelijke avond beleven. Het personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U zult zich van harte welkom voelen en genieten van heerlijke Argentijnse gerechten, met liefde voor u bereid. Dit gecombineerd met een robuuste , temperamentvolle Argentijnse wijn maakt uw bezoek tot een belevenis, die u niet snel zult vergeten.

Restaurant La Stancia is gevestigd aan de Zuidkade 1 in Veghel en is alle dagen, behalve dinsdag, geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

U kunt direct reserveren door te bellen naar 0413 280 900 of te reserveren via ons reserveringssysteem.